Diensten

Concepts

Van idee tot uitvoering! – Communiceren met de doelgroep. Maar wát? En hoé? Wij denken graag mee over de invulling én uitrol van de video. Welke boodschap en via welk kanaal?

Wij adviseren en denken graag mee.

Social content

In het moment – Online video voor op de sociale kanalen. Korte -maar krachtige- video’s die snel geproduceerd kunnen worden.

Inzetbaar op de website of sociale media maar ook als videoadvertentie op Youtube of Facebook.

Video

Sprekende beelden – Video is een krachtige en effectieve manier om jouw boodschap over te brengen op je publiek. Een bedrijfsfilm om jouw unieke verhaal te vertellen? Een promotie voor een nieuw product of dienst? Een impressie van jouw evenement? Het moge duidelijk zijn, er valt genoeg te kiezen 🙂

Onze werkwijze

De eerste fase is het ontwikkelen en uitwerken van de inhoud van video.  Voor wie is de video? En waarom? Waar moet hij worden vertoond? En met welk doel? Mocht dit nog niet tot in de puntjes uitgewerkt is dat natuurlijk geen probleem. Wij luisteren en denken graag mee.

Wij maken dus een plan van aanpak voor de ontwikkeling en uitrol van de video. Hiervoor gaan we  aan de slag met een creatief concept en kunnen we  een voorlopige kostenopgave opmaken.

Na goedkeuring (na het nodige brainstormen & sparren) kunnen wij de inhoudelijke puntjes op de i zetten middels de planning, shotlist en draaiboek. Wij zorgen voor de verdere uitvoering, crew en materiaal voor de draaidag(en) om precies dat mooie shot te maken waar we naar op zoek zijn!